Carduri Promotii Farmaciile Cynara

Beneficiile si reducerile prin CARDUL CYNARA se acorda pacientilor farmaciilor CYNARA, pe care nu vrem sa-i numim fideli (fidelitate la boala?!), noi le dorim sa ne treaca pragul doar cand au nevoie de ajutorul nostru,sa le oferim tratamentul necesar si sfaturile noastre competente.

REGULAMENT UTILIZARE CARD CYNARA


1. Organizator

S.C.CYNARAFARM SRL,cu sediul social in Timisoara,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J35/4271/1994,cod fiscal RO6723007,se numeste Organizator

2. Participanti
Poate beneficia de CARDUL CYNARA orice persoana fizica,cu varsta peste 14 ani.Participantii se pot inscrie prin completarea formularului de inscriere,obligatoriu cu date reale si lizibile.

3. Durata si zona de desfasurare
Perioada de desfasurare a programului CARD CYNARA este nelimitata si se desfasoara in cadrul Farmaciilor Cynara.SC CYNARAFARM SRL isi rezerva dreptul de a suspenda programul dupa o instiintare prealabila de 15 zile lucratoare,publicata in Farmaciile Cynara.

4. Avantajele CARDULUI CYNARA
CARDUL CYNARA este destinat pacientilor Farmaciilor Cynara.Cardul este disponibil pe loc,gratuit,prin completarea si semnarea formularului de inscriere.

a. ofera posibilitatea de a beneficia in mod direct de reduceri la achizitionarea produselor

b. ofera reduceri inclusiv la retele compensate si gratuite, retete CJASTM si OPSNAJ
c. permite participarea la campaniile sezoniere de cadouri pentru pacienti
d. ofera posibilitatea de a beneficia de reducerile oferite de partenerii Farmaciilor Cynara
e. ofera posibilitatea de a participa la promotii speciale
f. beneficiaza de anumite servicii gratuite precum masurarea tensiunii arteriale sau a glicemiei

Aceste reduceri se aplica pentru:
- produsele OTC

- retetele compensate si gratuite

- produsele ce nu necesita reteta medicala

- medicamentele si preparatele homeopate
- produsele dermato-cosmetice
- produsele pentru copii
- suplimentele nutritive
- produsele tehnico-medicale
- produsele pentru igiena dentara si corporala

Pentru a obtine beneficiile si reducerile CARDULUI CYNARA, pacientii trebuie sa prezinte CARDUL CYNARA la casa de marcat. Daca posesorul cardului nu are cardul asupra sa nu poate beneficia de avantajele mentionate. Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la oricare Farmacie Cynara.

Reducerile mai multor posesori de card nu se pot cumula. SC CYNARAFARM SRL poate modifica regulamentul, cu o notificare prealabila de 15 zile lucratoare,publicata in Farmaciile Cynara din Timisoara.