Despre Farmaciile Cynara Timisoara

Farmaciile Cynara, situate in 2 parti diferite ale orasului, au avut, inca de la infiintare, caracteristica principala grija fata de pacient, preocuparea ca pacientul sa stie ca aici problemele fiecaruia pot fi rezolvate si ca aici, in farmaciile Cynara, suntem ca intre prieteni. Astfel a aparut si motto-ul nostru:


La noi vii ca pacient, pleci ca prieten !


Suntem o echipa tanara, zambitoare, care va sta la dispozitie aproape NON-STOP (programul fiind prelungit pana seara tarziu, inclusiv sambata si duminica) si incercam sa va aducem alinarea de care aveti nevoie!

Personalul Cynara - Mesaje pentru pacienti

Mesaj din suflet

" Dragii nostri pacienti, noi, personalul farmaciilor Cynara,credem ca relatia cu pacientii trebuie sa fie una de apropiere,in care noi sa va cunoastem ... "

citeste tot mesajul

Farmacist Cristina Rotar

" Primul contact cu Farmacia Cynara a fost acum 3 ani cand am intrat ca simplu pacient dupa un produs dermatologic... Am ramas placut impresionata, de amabilitatea, caldura si "...

citeste tot mesajul

As. Camelia Covasa

" Sunt asistenta de farmacie, la Cynara de 8 ani. Pentru mine Farmacia Cynara este o a doua familie, locul unde îmi petrec o treime din timpul meu, iar bucuriile si necazurile le ... "

citeste tot mesajul

Farmacist Anamaria Calai

" Acum 3 ani am iesit de pe bancile facultatii cu muuuulte sperante pentru viitor. M-am angajat la Farmacia Cynara si mi-am dat seama ca, pentru a fi un bun farmacist trebuie ... "

citeste tot mesajul

As. Mihaela Munteanu

" Lucrez la Cynara Farm, ca asistenta de farmacie, incepand cu 1 iulie 2005! Am vazut ca la farmacia noastra vin oameni cu probleme, care au nevoie de intelegere, de ajutor ... "

citeste tot mesajul

Farmacist Delia Sirbu

" Ma bucur ca am crescut si m-am dezvoltat profesional in Farmacia Cynara, un mediu sanatos, cu o atentie deosebita pentru pacient, in care nu sunt uitate deontologia ... "

citeste tot mesajul